Gå med i familjen!

Hardanger Bestikk är ett familjeföretag med rika traditioner och för oss är det viktigt att ta hand om våra familjemedlemmar. Som ägare till ditt alldeles egna Hardanger Bestikk ser vi dig som en familjemedlem, och det vill vi hedra. 

Hardanger Bestikk är gjorda för att hålla och kommer att vara en del av dina stunder runt matbordet i generationer. Det är därför vi vill erbjuda dig livstidsgaranti på dina produkter och på så sätt säkerställa att du alltid kan vara säker på vår kvalitet. Allt du behöver göra är att registrera ditt sortiment så får du personlig vägledning, underhållstips, dukningsinspiration samt exklusiva erbjudanden som är relevanta för dig och din produkt. 

Registrering

Kom ihåg att registrera din produkt för att få livstidsgaranti, vägledning, inspiration och exklusiva erbjudanden som är relevanta för dig.

Genom att registrera dig accepterar du villkoren för medlemskap och samtycker till att vi kan skicka relevant information till dig via e-post. Du kan ändra detta när som helst.

Stålbestick måste underhållas och för att du ska få största möjliga glädje av dina bestick är det viktigt att du tar hand om dem på rätt sätt. Garantin täcker inte fel som uppstår på grund av felaktig användning eller bristande underhåll. Garantin täcker inte heller
skador orsakade av olyckshändelse, normalt slitage, produkter som har ändrats efter köp, förlust, stöld, missbruk och kommersiell användning.

Garantin gäller från inköpstillfället och under återstoden av den ursprungliga ägarens livstid, oavsett om vederbörande har köpt produkten själv eller fått den i present. Så länge vi har den produkt du vill ha ersatt i lager så får du samma produkt tillbaka. Om den mot förmodan inte längre är tillgänglig hos oss ersätter vi dig med en liknande produkt.

Tillbehör till våra produkter

Hardanger Besticklindor är praktiska och exklusiva förvaringspåsar som hjälper dig att ta hand om dina bestick. Du frigör effektivt utrymme i lådor och skåp, samtidigt som du tar hand om din produkt och förhindrar repor och märken. Besticklindor är tillverkade i ett mjukt, velourliknande material, och kan enkelt rullas ihop och knytas med efterföljande knytband. 

Besticklindor finns i tre olika storlekar anpassade för olika typer av bestick, bestickdelar, dessertbestick och serveringsdelar. Alla besticklindor passar alla våra design. Som en rekommendation bör ditt bestick alltid vara helt torrt innan det rullas ihop i påsen. 

Hardanger

Besticklinda

299 kr

Hardanger

Besticklinda till serveringsdelar

299 kr

Hardanger

Besticklinda dessertbestick

299 kr

Bli inspirerad

Hur dukar man? Vad är det bästa sättet att ta hand om besticken? Vi har samlat våra idéer från inspiration till dukning, till tips och tricks – för både små och stora tillfällen. 

Ordning och reda i köket

Anpassa köket så att det fungerar för dig och din livsstil. Genom att på ett smart sätt organisera köksskåp och lådor gör du köket mer effektivt.

Läs mer

Lyxig helgfrukost

Äntligen är helgen här. En perfekt anledning att duka upp en fin helgfrukost med det lilla extra. Vem har sagt att man inte kan ta fram finporslinet och finbesticken en lördag- eller söndagmorgon?

Läs mer

Historien bakom Nora

I slutet av april 2000 föddes lilla Nora, Odd Leikvolls fjärde barnbarn och familjens nya tillskott. I enlighet med traditionen satte Odd sig bakom skrivbordet och inledde vad som skulle bli en av de mest avancerade och tekniska designer Hardanger Bestick någonsin skapat.

Läs mer

Presenttips

Hardanger Bestikk har varit en populär gåva i över 60 år. Det kan vara svårt att hitta den perfekta presenten. Här hittar du gåvor för alla tillfällen och som varar hela livet.

Läs mer

Upptäck en ny värld av bestick

Bestick är personligt för oss, det är något som ska passa din stil i hemmet. Varje design har en historia med fotspår av trender, hög kvalitet och tradition. Hos oss får du bestickset, förrättsbestick, biffset, tårtset, dessertset, serveringsbitar och tilläggsbitar – med andra ord absolut allt du behöver för alla tillfällen.

Fjord

Tina

Serveringsbestick

Barnbestick

Se alla våra serier

Se alla våra produktkategorier

Gå med i familjen och vårt universum!