Lyxig helgfrukost

Duka upp

Äntligen är helgen här. En perfekt anledning att duka upp en fin helgfrukost med det lilla extra. Vem har sagt att man inte kan ta fram finporslinet och finbesticken en lördag- eller söndagmorgon?

Carina bestickdelar frukost lyxig helgfrukost
Carina bestickdelar pannkakor frukost lyxig helgfrukost

Kombinera det du har

En annorlunda och lyxig frukost handlar om att beröra flera sinnen. Doften från nystekta pannkakor, en färgsprakande fruktsallad och de fina materialen och texturerna på tallrikarna, besticken och duken. Tända ljus på bordet har en rogivande effekt. Ordna en mysig stämning runt bordet med kuddar och plädar i fina färger.

Glöm vardagsstressen. En pastellfärgad duk skapar lugn på bordet. Det råder inga tvivel om att fräscha färger förbättrar humöret.

Ta fram något du har ärvt och kombinera gärna med något nytt. Detta gör bordet unikt och minnesvärt. Använd blommor, gör buketter och sätt i flera vaser för att skapa en avslappnad känsla.

Stunderna runt matbordet

Matbordet är platsen där man samlar sina närmaste. Här kan man man slappna av, sitta länge och ha fina samtal. Det är en bra anledning till att duka med skatter som innehåller goda minnen.

Kvalitetsprodukter ökar matupplevelser, och kvalitetsbestick är inget undantag. Carina-serien lanserades 1989 och har sedan dess varit en bästsäljare hos Hardanger Bestikk. Serien har en mjuk design med dekorativa kanter och runda former. Carina är lika aktuell nu som när de först lanserades. Som kund hos Hardanger Bestikk ska du kunna investera i kvalitet – och vår uppgift är att göra bestick som följer dig genom livets små och stora ögonblick. Vår design ska vara så tidlös och hållbar att den ska kunna hålla för framtida generationer

40%

Carina

Tårtgafflar 4pk

359,40 kr
Slut i lager

Hardanger

Äggkoppar

399 kr

Slappna av

Laga familjens frukostfavoriter. Vad sägs om luftiga pannkakor, nybakade frallor eller färsk frukt? När man ska duka fram en finare frukost måste hela familjens favoriter finnas med.

Många startar dagen med en kopp kaffe eller te. Något varmt att dricka gör nämligen att kroppen slappnar av och ger oss en bra och lugn start på dagen. Locka fram den lyxiga känslan genom att toppa det hela med färskpressad apelsinjuice.

Kaffe lyxig helgfrukost

Vad ger en lyxig känsla?

♥Servera drycken i fina karaffer. Det känns mer lyxigt att hälla upp från en karaff än från en mjölkkartong.

♥Mjölk eller juice i glas på fot är väl inne?

♥Lägg pålägg på en skärbräda eller en tallrik. Det ger en helt annan känsla än att ta pålägg direkt ur förpackningen.

♥Låt brödet ligga kvar på skärbrädan eller lägg det i en brödkorg.

♥Servera gärna något du inte äter så ofta.

♥Använd de fina besticken du har i askar, kristallvasen som står längst bak i skåpet och tallrikarna som du annars bara tar fram vid högtider.

♥Blommor på bordet.

Och du, lägg ifrån dig mobilen och stäng av TV:n. Använd tiden med dina närmaste väl. Stressa inte och lägg tid på att laga och njuta av maten. Vardagen kan ofta vara lite kaotisk, därför är det viktigt att ta vara på dessa lugna stunder och få ut det mesta av de små viktiga ögonblicken.

40%

Carina

Serveringsset 5 delar

959,40 kr
40%

Carina

Dessertset

599,40 kr

Lyxig helgfrukost