FAQ

Hur länge gäller garantin?

Vi har livstidsgaranti för tillverknings- och materialfel och på så sätt säkerställa att du alltid kan känna lita på vår kvalitet. Våra bestick är gjorda med bästa kvalitet och de bästa redskapen. Läs mer om livstidsgaranti her.

Vad kostar frakten?

Vi har fri frakt på beställningar över 499 kr. Är beställningen på en lägre summa tillkommer frakt på 79 kr.

När kan jag räkna med att varan levereras?

Hardanger Bestikk använder sig av Bring och levererar över hela Sverige. Leveranstid 3-8 arbetsdagar beroende på var du bor. Om du är osäker är det bara att skicka oss ett mejl på support@hardanger-bestikk.no, så försöker vi hjälpa dig så snart som möjligt!

Hur fungerar spårningen av beställningen, och hur vet jag att beställningen har kommit fram?

Du får ett mejl med en länk till spårningsnumret när din beställning skickas från vårt lager. Du får kontinuerlig uppdatering av statusen på försändelsen från Bring på sms och via mejl.

Fel eller skadad försändelse?

Om du har fått en vara som är defekt hjälper vi dig självklart så gott vi kan att rätta till felet. Det kan variera hur vi löser ett ärende, därför är det viktigt att du tar kontakt med kundservice när du vill göra en reklamation. I enstaka fall behöver vi undersöka varan och vid andra tillfällen räcker det att bara påvisa felet, t.ex. med ett foto som visar defekten tydligt. Om varan behöver skickas tillbaka till oss så står vi för frakten, förutsatt att din reklamation godkänns. Då skickar vi motsvarande produkt till dig.Vi hänvisar till Konsumentverkets lagar och regler för reklamation. Mer info hittar du under villkor. Om du vill reklamera en produkt kan du ta kontakt med oss på support@hardanger-bestikk.no.

Hur gör jag för att returnera en vara?

Hos oss har du 30 dagars bytes-, retur- och ångerrätt på oanvända varor. För att nyttja bytes-, retur- och ångerrätten är det viktigt att du ger besked till oss inom 30 dagar från då du mottog varan. Vi hänvisar till ångerrättslagen hos Konsumentverket.

Om du ångrar köpet och önskar skicka tillbaka varan kan du skicka varan i retur till oss. Vi skickar dig en returblankett via mejl. Har du betalat varan med kort/direktbetalning så återbetalas beloppet inom 3-5 arbetsdagar efter att returen har registrerats hos oss. Har du betalat varan med faktura så får du ett separat mejl med instruktioner från vår betalningspartner Klarna.

Det går att returnera olika beställningar tillsammans. En returblankett för alla returnerade varor behöver ligga bifogad i försändelsen.

Hittar du inte svar på det du lurer på?Vi finns tillgängligt på support@hardangerbestikk.se. Du kan också besöka oss på Facebook eller instagram.