Bröllopsgåvotips

Hardanger Bestikk firar kärleken!

Om du skall gifta dig och söker efter tips till vad du skall sätta upp på önskelistan, eller att du skall på ett bröllop så har vi samlat en rad olika tips och idéer om bröllopsgåvor här.

Våra design är stilrena och funktionella produkter av hög kvalitet, och är därför en utmärkt bröllopsgåva. Att ge ett vackert bestick i bröllopsgåva ger det nygifta paret en perfekt start på deras nya liv som äkta makar. Det är också en populär gåva som många brudpar önskar sig. Vi har flera populära design av hög kvalitet och med en tidlös design, som är perfekt som tillbehör både till vardag och fest.

Olika prisklasser

Se «»

Olika kategorier

Se «»

Våra bästa tips till dig som skall sätta upp en bröllopslista

  • Önska Er något som Ni vill ha. Ett bröllop är en unik anledning till att önska sig något som man har önskat sig länge. Vi är alla olika och har alla olika önskningar till en sådan stor dag. Bröllopslistan är ett viktigt vertyg för att visa gästerna vad Ni önskar.
  • Ta god tid på Er. Tänk väl igenom vad Ni önskar Er. Kanske är det en bra tidpunkt att önska sig det man inte själv har råd med?
  • Börja att samla. Ett bröllop är en fin anledning till att börja samla på både en servis och bestick. Finn Era favoriter och Ni kommer att få gåvor i dessa serier lång tid framöver.
  • Kom ihåg att sätta upp vardagsfavoriter, men också det du önskar dig för de större och finare tillfällen. Sätt gärna upp olika prisklasser, så att de som önskar ge Er en liten uppmärksamhet också finner något på listan.

Våra bästa tips till dig som skall köpa bröllopsgåva

Bröllopsgåvor kan vara väldigt svårt. Du önskar att brudparet skall uppskatta gåvan, att få användning för den i framtiden och att den skall passa för dem.

  • Det kan också vara svårt att veta hur mycket man skall lägga på bröllopsgåvan. Enligt experter finns det inget facit för detta, men det går mer på vad man själv tycker. Det mest vanliga är att man utgår från hur nära man är brudparet.
  • Följ listan. De flesta brudpar har användt mycket tid på att tänka igenom vad de skall önska sig till den stora dagen. Därför är det enklast att använda listan, skall du ge något utanför denna bör du veta att de verkligen önskar sig det.

Bröllopsgåvotips