Caroline Berg Eriksen dukar nyårsbordet

Årets sista dag

Nyårsafton är det perfekta tillfället att samla vänner och familj runt bordet för att välkomna det nya året.

Nyårsafton är den perfekta anledningen att samla vänner och familj kring bordet för att önska det nya året välkommet. För många är detta en stund då den mesta samvaron sker kring bordet under större delen av kvällen. Vi har fått inspiration till nyårsfirandet från Caroline Berg Eriksen som har dukat upp till det perfekta nyårsbordet!

För några veckor sedan inspirerade Caroline Berg Eriksen oss att duka julbordet med sitt favoritsbestick från Hardanger Bestikk, se det vackra julbordet här. Nu har hon dekorerat nyårsbordet med ett exklusivt och stilsäkert uttryck som ger känslan av det lilla extra – en perfekt avslutning på 2019.

Caroline har dukat nyårsbordet med besticken «Renessanse» från Hardanger Bestikk. Renessanse har inspirerats av jugendrörelsen och tar upp förhållandet vi har till den norska naturen. I dukningen har Caroline lyckats skapa en perfekt balans mellan det moderna och bestickens traditionella och tidlösa design.

Dukningen är i kalla färger som vitt, silver och svart med ett inslag av grönt från naturen för att ge en varm känsla. Bland det gröna och vita blir besticken en egen dekoration som lyfts fram väl på ett elegant och sofistikerat vis. För Caroline hör silver till på nyårsafton för att få det perfekta bordet den sista dagen på året.

Jag älskar de klassiska och rena linjerna och tycker de passar perfekt på ett festbord.

Caroline Berg Eriksen

Besticken är eleganta och har en utstrålning av kvalitet som kan användas både till finare middagssällskap och till vardags. Vardagen förtjänar även den ett stråk av lyx och besticken ska kunna användas ofta. Besticken tillverkas i 18/10-stål, vilket gör dem slitstarka och användbara till olika ändamål och inte bara de finare stunderna. Bestick av stål tål att diskas i maskin och behöver inte putsas, något som passar bra under lite mer hektiska perioder.

Bestick från Hardanger Bestikk är den perfekta gåvan som består. Något som är fint att ge till dem du tycker om eller kanske vill du dekorera festbordet själv?

Se hela urvalet av Renessanse här

 • Renessanse serveringssked produktbild

  Renessanse

  Serveringssked

  299 kr
 • 70%
  Renessanse serveringsset 5 delar produktbild

  Renessanse

  Serveringsset 5 delar

  419,70 kr
 • Renessanse matkniv produktbild

  Renessanse

  Matkniv

  169 kr
 • Renessanse matgaffel produktbild

  Renessanse

  Matgaffel

  149 kr
 • Renessanse matsked produktbild

  Renessanse

  Matsked

  149 kr
 • Renessanse tesked produktbild

  Renessanse

  Tesked

  129 kr
 • Renessanse dessertsked produktbild

  Renessanse

  Dessertsked

  129 kr
 • Renessanse tårtgaffel produktbild

  Renessanse

  Tårtgaffel

  129 kr
 • 60%
  Renessanse serveringsgaffel produktbild

  Renessanse

  Serveringsgaffel

  79,60 kr