Oda, endast det bästa

Oda har en dynamisk design med exceptionellt bra greppegenskaper, skapad för oförglömliga matupplevelser. Här har det lagts stor vikt vid ergonomiska egenskaper som gör besticket bekväma att använda. Det är smalt, men har samtidigt ett snitt som balanserar form och funktion på ett sådant sätt att besticket vilar stadigt i handen. Den mattpolerade ytan är designad för att imitera sammet, vilket ger besticken ett mjukt uttryck med ett lekfullt ljusreflekterande utseende som känns behagligt att ta på. Med andra ord ett bestickset med alla de bästa taktila och funktionella egenskaperna, gjord för att hålla och inspirerad av naturen i Hardanger.

Oda Bestickset

Uttrycket

Oda-besticken, kanske vår mest ikoniska design hittills? Med sina långa, eleganta och smidiga egenskaper tilltalar denna produkt alla dina sinnen på en gång. När du tar upp besticken känner du direkt hur bra de ligger i handen. Tyngden, känslan av att ta på och känna på produkten, och även smaken, är funktionella egenskaper som är helt avgörande för att bestick ska hålla kvalitet i världsklass. Och det är precis vad Oda gör – kombinerar det bästa inom produktionsmetoder och design.

Köp här

Unika matupplevelser

Ett andrum i vardagen, en trevlig stund, att laga mat tillsammans, en vacker dukning, utsökta matupplevelser och minnesvärda stunder med familj och vänner. Varje gång vi samlas kring ett dukat bord skapas nya minnen och en ny berättelse skrivs. Oda bestickset har skapats för dig som värdesätter sådana goda upplevelser. Det tilltalar alla sinnen på en gång, och har alla de bästa egenskaperna ett bestick ska ha för att passa till maten på bästa möjliga sätt. Med Oda i din kökslåda kommer du ha ett bestickset som inte bara förstärker det visuella uttrycket av dukningen, utan är det lämpligaste redskap du kan få för att matcha kvaliteten på maten du äter.

Utvecklat över tid

Design handlar om att skapa bra produkter som tar vara på både form och funktion på bästa sätt. Våra produkter är verktyg som ska täcka både praktiska och känslomässiga behov och vi har lång erfarenhet när det kommer till utveckling av kvalitetsbestick. Estetik handlar inte bara om det visuella – utan om hela känsloupplevelsen av en produkt.

Oda är en unik design som har utvecklats över tid, med inspiration från naturen som omger Hardanger. Den kombinerar smala linjer med korta, massiva drag, vilket gör bestickens utseende intressant för ögat. Detta gör Oda till ännu en ikonisk design i vårt sortiment.

Oda satin finish matkniv, matgaffel, sked och tesked
Hardanger Bestick Oda 24 delar

Tidlös finish i borstat stål

Oda är en av våra två nya serier som kommer i borstat stål. Borstat stål, eller i det här fallet “satin finish”, är en produktionsmetod som just förhöjer de sensoriska upplevelserna.

Dessutom gör det även redskapen lätta att underhålla, eftersom repor och fingeravtryck undviks i ännu högre grad än på vanliga stålbestick. Borstat stål är ett mer nyckfullt sätt att producera en produkt, men ger i gengäld ett tidlöst och ikoniskt uttryck som har alla de bästa egenskaperna.

Gjord för att hålla

Oda är inspirerad av vårt ursprung och vår historia – formad över tid, omgiven av spektakulär norsk natur i Kinsarvik. Precis som naturen i Hardanger är Oda resultatet av produktionsteknik, design, erfarenhet och kunskap, gjorda för att stå emot tidens tand. Oda är med andra ord tidlösa bestick som består av endast de bästa egenskaperna, gjorda för att hålla i generationer.

Hardanger Bestick Oda Bestickset

Oda Bestickset

1.999 kr

Ergonomiska och välbalanserade bestick utvecklade för optimalt grepp. Besticksetet kommer i en fin förvaringslåda som innehåller bestick för 6 personer, respektive kniv, gaffel, matsked och tesked. Besticken har en matt satinfinish.

Köp här

Underhåll av bestick

Alla våra designer innehåller 18 % krom och 10 % nickel, vilket utgör rostfritt stål. Denna kvalitet ökar bestickens hållbarhet och är hållbar så du kan använda besticken för alla tillfällen. Oda-serien tål att diskas i diskmaskin, men vi rekommenderar ändå att skölja besticken väl innan för att undvika fläckar. Vill du ha mer information kan du läsa mer om underhåll av bestick.

Oda, endast det bästa