Nyheter! Fruktknivar

Frukt och Hardanger är två ord som passar som handen i handsken. Inte konstigt när 40 % av all fruktproduktion i Norge kommer från Hardanger. Alla fruktträdgårdar vimlar av frukt när hösten kommer, och smaken är oöverträffad. Långa sommardagar, med svala temperaturer ger idealiska odlingsförhållanden för frukt som behöver mogna med tiden.

Området har nyligen blivit känt för produktion av cider och äpplemos. Visste du att “Sider fra Hardanger” och “Eplemost fra Hardanger” är geografiskt skyddade beteckningar?

70%

Hardanger

Fruktknivar 6stk

269,70 kr
70%

Hardanger

Fruktknivar 12stk

449,70 kr
70%

Hardanger

Fruktset

419,70 kr

Våra fruktknivar fungerar lika bra till grönsaker som till frukt, och är din bästa hjälpreda för att skära och hacka frukt och grönsaker. Fruktknivarna är bra att hålla i och under designprocessen har man lagt stor vikt vid att de ska kännas robusta. Det goda greppet gör den också väldigt skön att peela med. Skåran i knivarna gör det lättare att ta sig igenom olika typer av skal, som apelsin, citron, granatäpple och mango.

Fruktknivar

Knivarna har en organisk form, oregelbundna, mjuka linjer som vi hittar i naturen runt Hardangerområdet. Fruktknivarna levereras i en presentask med 6 stycken och en presentask med 12 stycken.

Köp här

Fruktset

Vi kommer även med ett fruktset med 6 fruktknivar och 6 fruktgafflar. Här har du allt du behöver för både skärning och servering. Frukt på bordet är både nyttigt och dekorativt och med bra och vackra fruktknivar är det också lättare att komma åt för både unga och gamla.

Köp här

Se våra andra nyheter

Oda, endast det bästa

Oda har en dynamisk design med exceptionellt bra greppegenskaper, skapad för oförglömliga matupplevelser.

Läs mer

Nyheter i Ramona-serien

Ramonas födelsedag firas med efterfrågade produkter i denna bestickserie. Vi önskar välkommen till Ramona frukostset, grötset och ostset.

Läs mer