Ramona fyller 40 år och det firar vi stort!

När grundaren Odd Leikvoll satt vid ritbordet för över 40 år sedan trodde han nog inte att just denna design 40 år senare skulle vara en bästsäljande serie som producerats i över 40 miljoner delar. Den tidlösa designen med borstade ytor och raka kanter är vår populäraste bestickdesign genom tiderna.

Designen är bland våra äldsta bestickserier och lanserades 1982. I år firar Ramona 40 år! Ramonas födelsedag firas med efterfrågade produkter i denna bestickserie.

Vi önskar välkommen till Ramona frukostset, grötset och ostset.

Ramona frukostset produktbild

Ramona Frukostset

599kr

Fem nya frukostdelar i vår bäst säljande bestickserie Ramona ger frukostbordet det lilla extra. Designat av Odd Leikvoll 1982. Frukostsettet innehåller allt du behöver till frukost och lunchen. Matt finish. Levereras i presentlåda.

Köp här

Ramona frukostset innehåller allt du behöver till frukosten och lunchbordet; två påläggsgafflar, en smörkniv, en syltsked och en påläggsspade. Hardanger Bestick ser matbordet som hemmets hjärta där besticken spelar en central roll. Fem nya frukostdelar i vår bästsäljande bestickserie ger samlingsplatsen det där lilla extra.

Vill du göra något mer av helgfrukosten med familjen eller kanske bjuda in kompisgänget på en trevlig brunch? Bjud på nygräddade pannkakor, färska frallor och färsk frukt. Kvalitetsprodukter förhöjer matupplevelsen och kvalitetsbestick är inget undantag. Oavsett tillfälle kommer Ramona frukostset att lyfta upplevelsen kring matbordet.

Ramona Grötset

799kr

Grötset i vår bäst säljande bestickserie Ramona är perfekt till den som tycker om gröt. Designat av Odd Leikvoll 1982. Grötsleven rymmer mycket och har god glideffekt. Matt finish. Levereras i presentlåda.

Köp här
Ramona grötset produktbild

Ramona grötset är perfekt för grötälskaren. Börja dagen med havregrynsgröt, kylskåpsgröt eller smoothiegröt. I Norge är gröt en traditionell mat, och många förknippar risgrynsgröt och römmegröt med speciella tillfällen. Grötsetet består av en grötslev, fyra matskedar och en sockersked.

Om du inte hör till grötälskarna passar setet även till alla sorters middagsfavoriter, som lasagne, nachos och olika typer av grytor eller gratänger. En sockersked är också bra att ha till t.ex. gräddfil eller andra dressingar.

Ramona Grotset, dukat bord
Ramona Grotset, dukat bord och grot

Ramona Ostset

599kr

Ramona ostset består av två ostknivar. Den breda kniven är utrustad med hål för att undgå att den mjuka osten klibbar sig. Den smala kniven har två tänder som kan användas som gaffel i kombination med den andra breda kniven, eller som en skarpare ostkniv på hårda ostar.

Köp här
Ramona ostset produktbild

Fyll upp med dina favoritostar och tillbehör. Med dessa knivar har du verktyg för att kunna skära alla sorters ost. Ramona ostset består av två ostknivar. Den breda kniven är försedd med hål för att förhindra att mjuk ost klibbar fast. Den smala kniven har två piggar som kan användas som gaffel i kombination med den breda kniven, eller som en vassare ostkniv för hårdare ostar.

Ost och kex är en favorit att ladda upp med till kvällar med vännerna. Inte minst går det också snabbt att förbereda. Här kan du välja bland butikernas stora utbud och hitta dina favoriter. Vi rekommenderar att blanda olika sorters ost och kex. Servera gärna med vindruvor, paprika och marmelad.

Ostset Ramona 40 år
Ramona Frukostsked druvor och sylt
Ramona ost set

Ramona fyller 40 år!