Fars dag

Fars dag

En far är en superhjälte i förklädnad. Han fixar allt, lyssnar och ger god råd. En far kan uppfattas som tuff, men är ofta sammetslen på insidan.

Gratulerar så mycket på fars dag till alla fäder!

Tina-serien

50%

Tina

Dessertset

449,50 kr
50%

Tina

Tårtset

449,50 kr
Tina bestick frukost fars dag
Blommor

Fars dag firas över hela värlen, men man firar inte detta alltid på samma dag. I Norge faller alltid fars dag in på den andra söndagen i november varje år.

Alla pappor förtjänar en hedersdag, en dag fylld med firande för pappor som står upp för oss. Som alltid kommer med goda råd och är där för oss, ordnar och fixar det mesta. Fars dag är den perfekta dagen för att ge lite tillbaka till pappa.

Gåvoidéer till pappa

Även om vi inte firar fars dag på samma dag i resten av världen, så är det likväl ganska likt. På fars dag skall det vara lite utöver det vanliga med frukost på sängen, tårta och gåvor från barnen. Denna dagen skall alla fäder känna sig uppskattade. Det finns inte facit på hur man skall fira sin pappa och vi alla har olika sätt att gör det på, att vi värdesätter pappa denna dagen.

Det kan vara svårt att finna ut vad man skall ge till fars dag. Kanske har han tillräckligt med slipsar, sockor och skärp. Vi har samlat våra gåvoidéer till pappa och våra fars dags tips nedan för att förhoppningsvis ge dig lite inspiration.

Det fina är att dessa tips kan följas av stor som liten – det viktigaste är att du gör det med kärlek och din egna lilla twist.

♥ Starta dagen med och ge pappa en kram och ett handskrivet kort.

♥ Laga en måltid som du vet han tycker om väldigt mycket, gärna en frukost eller middag?

♥ För att glädja pappa lite extra – baka en tårta eller söta bakverk till honom.

♥ Ge honom en gåva som varar, på det sättet blir fars dag ett minne.

 

Presentidéer till fars dag

Hardanger

Skaldjursset

799 kr

Hardanger

Äggkoppar

399 kr
Slut i lager

Fjord

Grillbestick

1.399 kr
50%

Hardanger

Ostset

399,50 kr