Nyheter - Bufféset och glasset

Hardangerserien lanserades och utvecklades utifrån viljan att skapa en serie med hög funktionalitet för alla tillfällen. Hardangerserien fokuserar på produkter som används som komplement till våra bestickserier. Med ett bra utbud finns det något för alla tillfällen. Hardangerserien kan komplettera alla designer, både befintliga och kommande bestickdesign i Hardanger Bestikk.

Nu välkomnar vi glassetet och buffésetet i Hardangerserien.

Hardanger

Bufféset

999 kr

Hardanger

Glasset

899 kr

Hardanger isset miljøbild
Hardanger Isset miljøbild

Glasset

Glassetet tar dessertupplevelsen till nya höjder. Förutom att den är praktisk, gör glassskopan enkelt eleganta glasskulor. Med en ergonomisk design och med glasskedar med extra längd får du en produkt som passar perfekt när allt du behöver är en utsökt glassupplevelse. Setet innehåller fyra glasskedar och en glasskopa.

Dessert ger det där lilla extra efter varje god måltid, och glassetet är designat för att göra dessertupplevelsen ännu bättre. Designen ska skapa associationer till snö och is och är inspirerad av de långa, slanka linjerna man ser i norska snölandskap.

Glasskopan är fyllig och har ett bra grepp som passar både stora och små händer och är designad så att du ska kunna göra eleganta glasskulor i ett svep. Glasskedarna har ett längre skaft, och är anpassade för att du ska kunna äta glass helt utan spill och kladdiga fingrar. Skedbladet är utformat med hänsyn till smakupplevelsen – för att förlänga den runda, goda smaken av glass i varje munsbit.

Glassetet har en dynamisk design, och är tidlöst och elegant, gjort för att matcha andra mat- och dessertbestick.

Njut av efterrätten!

 

Bufféset

Buffésetet är ett chict och retroaktigt serveringsbestick. Använd det för att servera mat runt frukostbordet, i en smakrik buffé, under matlagningen eller i burkar och skålar i köket. Setet innehåller en påläggsspatel, en smörkniv, en syltsked och två påläggstänger.

Vi på Hardanger Bestikk är måna om familj, traditioner och goda stunder runt matbordet. Måltider är ofta en central del av familjetraditionerna, där normen är att samlas kring ett middagsbord, medan andra måltider som lunch och frukost kan intas på språng eller någonstans utanför hemmet.

Nu lanserar vi ett helt nytt bufféset! Detta är ett serveringsset som kommer att inspirera familjerna att samlas kring måltider oftare. Buffésetet är mångsidigt och kan användas som serveringsbestick vid frukostbordet, i smakrika bufféer eller till tapas en trevlig lördagskväll. Det kan även användas i burkar och serveringsskålar på andra ställen i köket, eftersom designen gör att det ser snyggt ut i köksinredningen.

Påläggstången ger ett bra grepp, och passar som gripverktyg eller när du behöver peta för att få fatt i maträtter. Syltskeden har ett brett blad och passar till både servering och fördelning av sylt, dressingar och liknande. Påläggsspateln är idealisk när man ska förse sig med större frukt- och grönsaksskivor eller diverse pålägg, till exempel ägg. Och sist men inte minst, smörkniven, inspirerad av de gamla smörknivarna. Med sitt Hollow Handle-handtag är den dessutom smidig och bekväm att använda, och passar till både smör och mjukost.

Buffésetet är ett retro serveringsset, inspirerat av de redskap som man använde förr i tiden. Tillsammans utgör varje del en komplett uppsättning redskap för frukost, lunch, middag eller buffé. Med buffésetet har vi försökt skapa ett serveringsset som lätt kan kombineras med alla Hardanger Bestikk-serier.

 

Nyheter - Bufféset och glasset