Lykke, dynamisk och elegant

Matbordets utsmyckning

Bestickserien Lykke är ett mycket dekorativt element vid varje dukning. Vi på Hardanger Bestikk säger ofta att besticken är matbordets smycken, och Lykke är inget undantag. Med inspiration från dalarna där fjord möter fjäll i området runt Hardangerfjorden – här skapade vi Lykke.

Lykke

Grillkniv

229 kr

Lykke

Dessertsked

169 kr
50%

Lykke

Serveringsset

349,50 kr

Den perfekta balansen.

“Lykke” är designade utifrån ett ergonomiskt perspektiv. Bestickserien är tyngre än flera av våra andra serier. Tyngre produkter ger en känsla av exklusivitet och hjälper till att skapa associationer till en mer exklusiv måltid. Lykke är en solid, men likväl elegant bestickserie. Serien utgår från våra mer traditionella bestickserier, men har dynamiska och rena linjer som möter det moderna.

Bättre smakupplevelse

Visste du att bestick kan förhöja matupplevelsen? En god måltid förtjänar riktiga bestick. Detta kan verkligen påverka smakupplevelsen. Vi på Hardanger Bestikk vill göra vad vi kan för att de som använder våra produkter ska få den bästa upplevelsen runt matbordet. Därför är Lykkeserien tillverkad med extra tyngd, för att ge en god matupplevelse.

Vi har lagt mycket tid på att undersöka hur man använder bestick. Designen på Lykkeserien är utformad för att alla ska kunna få ett bra grepp om besticket. Ett 5 mm ståldjup på skaftet gör att det är starkt och solitt.  Den funktionella och ergonomiska utformningen gör att handtaget ligger perfekt i handen och stödjer greppet.

Kniven är den som skiljer sig mest i serien. Den har nämligen perfekt balanserad, vilket gör att den kan stå stadigt på bordet utan stöd. Detta ger en känsla av lekfullhet samtidigt som den har en elegant design. Vågen på kniven fortsätter på de andra delarna i bestickserien, vilket gör att alla delar passar fint tillsammans på bordet.

Duka fram bestick med stil

Vi på Hardanger Bestikk har alltid varit måna om att samla våra nära runt matbordet. Runt bordet samlas vi oftast mitt i annars stressad vardag. Här kan vi slappna av och andas ut. Det är fint att använda detta tillfälle till att få en inblick i vardagen hos människorna omkring oss.

“Lykke” gör dukningen till en lek. Med dekorativa produkter behöver man inte pynt på bordet för att framhäva det lilla extra man önskar vid en elegant dukning. Bestickserien sätter kronan på verket när det gäller dukning och utstrålar exklusivitet utan att det tar för mycket fokus. Små detaljer kan betyda mycket för både utseende och funktionalitet.

Underhåll av Lykke

Alla våra designer innehåller 18 % krom och 10 % nickel, vilket utgör rostfritt stål. Denna kvalitet ökar bestickets hållbarhet. Lykkeserien tål att maskindiskas. Vi uppmanar att man sköljer besticken noggrant i förväg för att slippa fläckar. Om du önskar mer information kan du läsa här.

Lykke bestickdelar

Lykke har ett stort urval inom serien, så du enkelt kan samla och lägga till flera delar i samma serie. Här finns bestick-set, förrättsbestick, tårt-set, dessert-set och serveringsbestick – med andra ord, allt du behöver till både stora och små måltider.

Lykke är en populär design som kan användas både till vardag och till fest. Se hela Lykke-sortimentet här.

Lykke, dynamisk och elegant