Besticklindor – smart förvaring för dina bestick

Nyhet!

Nu lanserar vi en besticklinda för dessertbestick – en smart och platsbesparande förvaring för dina teskedar, dessertskedar och kakgafflar. Kanske har du särskilda dessertdelar som bara tas fram vid speciella tillfällen? Spara utrymme i lådan med vår nya produkt, du också!

Köp her
Hardanger Bestikk Besticklinda

Olika bestickpåsar för olika ändamål

Bestickpåsarna finns i tre olika storlekar anpassade för olika typer av bestick, bestickdelar, dessertbestick och serveringsdelar. De är en smart, praktisk och inte minst skonsam förvaringslösning för bestickset, extradelar och köksredskap. Kanske har du vardagsbestick som du använder och som ligger lättillgängliga i kökslådan, medan du har finbestick som ligger undanstoppade längst in i ett skåp? När man tar fram finbesticken förs tankarna till de stora högtiderna, kanske är du van att använda dem vid födelsedagar, dop, konfirmationer, jul, nationaldagsfirande och andra högtider?

Med besticklinda kan du använda dina bestick oftare, utan krångel! Du sparar inte bara utrymme i lådorna, du håller också alla bestick organiserade så att det blir överskådligt. Med en förvaringspåse från Hardanger Bestikk blir allt från finbestick, vardagsbestick, dessertset och tillbehör mer lättillgängliga för användning vilket gör det smidigare att duka fram och duka bort vid både små och stora tillfällen. Kvalitetsbestick är ju trots allt gjorda för att hålla och användas.

Hardanger

Besticklinda

299 kr

Hardanger

Besticklinda till serveringsdelar

299 kr

Kvalitetsförvaring för kvalitetsbestick

Besticklindor är praktiska och snygga förvaringspåsar som gör att besticken håller sig fina. De är tillverkade i ett mjukt, syntetiskt material som påminner om velour och rullas praktiskt ihop med ett tygband som förslutning. Bestickpåsen för bestick och dessertbestick har tolv fickor och påsen för serveringsbestick har åtta fickor. Båda bestickpåsarna passar all vår design. Vi rekommenderar att besticken är helt torra innan du lägger dem i bestickpåsen.

Genom att använda en besticklinda får du enkelt en överblick över dina bestick. Kom det fler gäster än förväntat? Eller har du för få kakgafflar till dessertbordet? Hos oss kan du köpa det antal delar du behöver. Har du tappat en tesked eller två kan de enkelt ersättas.

Besticklinda – smart förvaring för dina bestick