Fri frakt över 499kr

3-8 leveransdagar

10 års garanti

Kvalité sedan 1958

Vår berättelse

Hardanger Bestick har en lång historia, och vi är stolta över vårt norska hantverk. Våra produkter är designade och utvecklade av familjeföretaget i Kinsarvik på Hardangerfjorden, och vi hämtar inspiration från både fjorden och bergen.

Bra bestick

Vad innebär ett bra bestick? Enligt Hardanger Bestikk är det en fusion mellan tradition och innovation. De ska ligga fint i handen, kännas naturliga i mötet med maten på tallriken.

Läs berättelsen

Präglat av omgivningarna, format av hantverkstraditioner

Västerut i Norge, där massiva fjällsidor dyker ned i spegelblanka fjordar, där doften av äpplen, plommon och körsbär samsas med en omisskännlig fjälluft genom gröna dallandskap, där mäktiga Trolltunga tronar över dalen som något närmast konstruerat; där ligger Hardangerfjorden. Som ett imaginärt naturlandskap – Norge i sitt mest storslagna.

Läs berättelsen

Bestick för den moderna familjen

Vilka är den moderna familjen? Vad karakteriserar dem? Är de typiska på något vis; kan de definieras?

Läs berättelsen

Arv och familj

I slutet av 1950-talet följer en 26 år gammal Odd Leikvoll sitt hjärta och flyttar från Bergen till den lilla byn Kinsarvik, långt in i Hardangerfjorden. Med en entreprenörs drivkraft är bröstet fyllt av en bubblande förälskelse och besticktillverkningsverktyg i bagaget, vilket markerar början på äventyret Hardanger Bestikk.

Läs berättelsen